Litt om oss

Vi skaffet vår første gårdshund våren 2012, etter at vi hadde tittet på flere forskjellige hunderaser. Vi er begge oppvokst med hund og ønsket vår egen. Valget falt på en dansk-svensk gårdshund, et valg vi aldri har angret på. Vi falt først og fremst for rasens allsidighet og store personlighet, for en mer fleksibel hund tror vi du skal leite lenge etter. Vi har konkurrert i blodspor, deltar på utstillinger , hatt de med på rådyr- og fuglejakt.

Vi falt sånn for denne rasen, så nå har vi fem gårdshunder boende hjemme hos oss, i tillegg til én engelsk setter. Vi eier også 4 gårdshunder som er ute på for og bor hos fantastiske hjem. Alle våre hunder tar del i våre dagligdagse gjøremål, og lever sammen med oss.

Vi bor på en gård i Sørum kommune i Akershus, Her driver vi med ammeku, og har da vinterfôring på omkring 100 kyr. Vi har også hester, høner, kaniner og katt i tilegg til dette.

Med en sønn Sander ( født mars 2014) , Sofia  ( født i aug 2018), og Sivert (okt 2022) i tillegg til dette, så blir det ingen kjedelige dager hos oss .

Stine & Stian 

 

 

Sander og King koser seg.

Sander og King koser seg.

Topptur i Sørum.

Topptur i Sørum.

Del denne siden