Litt om oss

Vi skaffet vår første gårdshund våren 2012, etter at vi hadde tittet på flere forskjellige hunderaser. Vi er begge oppvokst med hund og ønsket vår egen. Valget falt på en dansk-svensk gårdshund, et valg vi aldri har angret på. Vi falt først og fremst for rasens allsidighet og store personlighet, for en mer fleksibel hund tror vi du skal leite lenge etter. Vi har konkurrert i blodspor, deltar på utstillinger , hatt de med på rådyr- og fuglejakt.

Vi falt sånn for denne rasen, så nå har vi fire gårdshunder boende hjemme hos oss, i tillegg til én engelsk setter. Vi eier også en gårdshundtispe til Dolly, hun bor hos Stine's foreldre . Alle våre hunder tar del i våre dagligdagse gjøremål, og lever sammen med oss.

Vi bor på et lite småbruk i Sørum kommune i Akershus, der vi også har to hester og høner. Sammen med faren til Stine driver vi i tillegg med ammeku, og har da vinterfôring på omkring 100 kyr. Med en sønn på 7 år (Sander) og Sofia 3 år ( født i aug 2018)i tillegg til dette, så blir det ingen kjedelige dager hos oss .

Stine & Stian 

 

 

Sander og King koser seg.

Topptur i Sørum.