Vi har stor pågang av intr valpekjøpere, 

så anbefaler å ta kontakt med forskjelle oppdrettere .

Har du langsiktige planer om valp send oss gjerne en mail . 

 

 

Kjøpe valp av oss:

Vi i Kennel Halvskogen ønsker at våre valper kommer til hjem der det å skaffe et nytt familiemedlem er nøye planlagt, og der dere har satt dere nøye inn i hva dette innebærer. En valp trenger mye oppmerskomhet og tilsyn de første ukene, så det er svært viktig at dere har en plan for hva dere gjør med valpen når dere er på jobb, og hva dere gjør med hunden i ferier.

Vi ønsker å møte valpekjøpere før de kjøper valp av oss, ettersom vi ønsker at våre valper skal komme til trygge og gode hjem. I tillegg ønsker vi å bli kjent med valpekjøperne våre. Vi ønsker også å holde kontakten med valpekjøper etter at valpen er levert fra oss for å kunne bistå med råd og oppfølging. Vi tar ikke i mot besøk fra valpekjøpere før valpene er fire uke gamle. Dette er for at mor skal få ro til å bli kjent med valpene sine, og for å bli trygg med den nye tilværelsen.

Når valpene er født, og vi har valgt deg som ny eier, så ønsker vi at du besøker valpen så dere kan bli kjent med hverande. Vi legger ned mye tid i å sosialisere valpene og å få de trygge i sine omgivelser.

Vi avler rasetypiske og friske individer som først og fremst skal bli fine familiehunder.

Vi følger Norsk Kennel Klubb sine rettingslinjer.

Valp fra oss blir levert med:

- 1 vaksine

- ID-merking

- Registrert i NKK 

- Helseattest 

- Valpepakke

- Ormkur

- Sosialisert i ulike miljøer

Valpen leveres tidligst ved 8 uker.

Dolly 3 måneder.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.